Welkom bij Nemrot.nl

Nemrot.nl is voortdurend opzoek naar kwalitatief mooie en luxe producten. Onze bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de inkoop van grote partijen verkregen uit o.a. veilingen, faillissementen, restpartijen en ons eigen netwerk.

Daarom zijn wij in staat om u heel aantrekkelijke prijzen van de bekende merken aan te bieden. In vergelijking met de werkelijke winkelwaarde al meestal voor de helft van de prijs. Maar buiten de eerste 14 dagen kunnen wij geen garantie aanbieden. In de meeste gevallen heeft u nog wel garantie via de fabrikant.

De producten kunnen variëren van nieuw tot showmodel. Het kan ook zo zijn dat de originele verpakking niet meer zo netjes is. Maar uiteraard zijn al onze producten gecontroleerd voordat ze op de site geplaatst worden.

Nemrot.nl heeft geen vast assortiment. Wanneer een artikel niet meer beschikbaar is, wordt het verwijderd uit de webwinkel (op=op). De webshop wordt elke week aangevuld, houd vooral een oog op onze sales.

Mocht u toch vragen hebben kunt u ons gerust bellen of mailen. Dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen om toch aan uw wensen te kunnen voldoen.

Wij danken u voor uw bezoek op onze site en zien uw bestelling graag tegemoet.

800+

Producten te koop

2600+

Bestellingen verzonden

100%

Laagste prijsgarantie

DutchEnglishGermanFrench

Menu