Welkom bij Nemrot.nl

Nemrot.nl is voortdurend opzoek naar kwalitatief mooie en luxe producten zoals kranen en deurbeslag.

Sanitair en Hang en Sluitwerk zijn een van de meest gebruikte voorwerpen in uw huis. Wanneer u op zoek bent naar A-merk kranen voor uw badkamer of keuken en niet het volle pond wilt betalen, dan bent u bij Nemrot.nl op het juiste adres.

In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan verschillende type kranen van gerenommeerde A-merken voor een zeer scherpe prijs. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de inkoop van grote partijen verkregen uit voornamelijk ons eigen netwerk.

Daarom zijn wij in staat om u heel aantrekkelijke prijzen van de bekende merken aan te bieden. In vergelijking met de werkelijke winkelwaarde al meestal voor de helft van de prijs. Maar buiten de eerste 14 dagen kunnen wij geen garantie aanbieden. In de meeste gevallen heeft u nog wel coulance/garantie direct via de fabrikant.

De producten kunnen variëren van nieuw tot showmodel. Het kan ook zo zijn dat de originele verpakking niet meer zo netjes is of ontbreekt. Wij maken ook gebruik van hergebruikte verpakkingsmateriaal. Maar uiteraard zijn al onze producten gecontroleerd voordat ze op de site geplaatst worden. Als een product mankementen vertoond zoals krassen / beschadigingen of incompleet is benoemen wij dit en indien mogelijk maken wij hier ook foto’s van. Dit wordt aangegeven bij het artikel.

Nemrot.nl heeft geen vast assortiment. Wanneer een artikel niet meer beschikbaar is, wordt het verwijderd uit de webwinkel (op=op). De webshop wordt elke week aangevuld, houd vooral een oog op onze sales.

Mocht u toch vragen hebben kunt u ons gerust bellen of mailen. Dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen om toch aan uw wensen te kunnen voldoen.

Wij danken u voor uw bezoek op onze site en zien uw bestelling graag tegemoet.

1000+

Producten te koop

4500+

Bestellingen verzonden

100%

Laagste prijsgarantie

4.9/5

Google-reviews

Menu