Algemene voorwaarden

Ontvangst van bestelde artikelen

U controleert de goederen bij ontvangst. Dit is meestal een controle of de verpakking onbeschadigd is. Beschadigde producten weigert u gewoon aan te nemen. Na ontvangst heeft u nog 14 dagen de tijd om alle artikelen te controleren op beschadigingen. Beschadigde artikelen worden vervangen door correcte producten.

Ruilen

Indien is aangetoond dat de producten niet aan de verwachtingen voldoen, heeft Nemrot.nl de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurprijs plus betaalde verzendkosten van verzending daarvan te restitueren. Er zijn geen vrachtkosten.

Indien de consument een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft de consument het recht het product binnen veertien (14) werkdagen na aflevering aan Nemrot.nl te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de betreffende goederen compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn en in de originele verpakking geretourneerd worden. Door Nemrot.nl eventueel reeds ontvangen betalingen worden uiterlijk binnen dertig (30) dagen na de ontbinding terugbetaald. De rechtstreekse kosten van terugzending komen voor rekening van de Consument.

Retourneren

Eventuele retourzendingen dienen altijd vooraf te worden gemeld. Neem hiervoor contact met ons op.

U heeft het wettelijk recht artikelen te retourneren, zonder opgaaf van reden. Dit dient u binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar te maken. De aankoopprijs wordt u terugbetaald. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product compleet, onbeschadigd, ongebruikt, in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd geretourneerd wordt. Oftewel: het product moet nog verkocht kunnen worden. Anders wordt het pakket door ons geweigerd. De kosten van het retour zenden van de goederen of een bestelling naar Nemrot.nl, komen voor rekening van de koper en/of klant. Na ontvangst door Nemrot.nl van het retour wordt het eventueel al door de klant betaalde bedrag binnen uiterlijk dertig (30) werkdagen terugbetaald door Nemrot.nl aan de klant. Het recht van retour geldt niet voor aankopen die speciaal voor u, op bestelling, gemaakt zijn. Dit is maatwerk en valt derhalve buiten dit wettelijk recht. Deze artikelen zijn herkenbaar aan de levertijd; die meestal méér dan 7 dagen bedraagt.

Het artikel mag retour gestuurd worden indien:

  • er binnen 14 dagen na levering contact wordt opgenomen
  • het compleet en onbeschadigd is
  • het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest
  • het in de originele verpakking zit (hier mag niet op geschreven of beplakt worden)

Wij verwachten dat u het artikel retourneert zoals wij het hebben opgestuurd. Bij retouren die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht het retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.

goed fout verpakt

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het van belang dat u een begeleidende brief met uw bestelnummer, naam en rekeningnummer bijvoegt!

Kiest u ervoor om het artikel retour te zenden, dan mag dit onder bovenstaande voorwaarden verzonden worden naar:

Retouradres:
Nemrot.nl
Keersopstraat 17,
3044EX Rotterdam
Tel. 010 210 98 68 (bereikbaar tussen 9.00 en 17.00)
Wij verzoeken u eventuele retourzendingen vooraf aan ons te melden, telefonisch of per e-mail.

Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending.

De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor uw eigen rekening. Let op: Na uw retourmelding heeft u nog 14 dagen om het product naar ons terug te sturen. Eventuele terugbetaling wordt alleen gedaan op het rekeningnummer waarmee de betaling was gedaan.

Let op! Als er op de verpakking geschreven of beplakt is of als het pakket beschadigd wordt afgeleverd op ons retouradres nemen wij het product niet retour en kunnen wij het aankoopbedrag niet restitueren. De klant die retourneert, dient ervoor te zorgen dat het product en bijbehorende verpakking onbeschadigd bij ons arriveert

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Afbeeldingen en teksten

Nemrot.nl voegt vele afbeeldingen en teksten aan de site toe om uw keuzes zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat modellen of uitvoeringsvarianten kunnen wijzigen, kunt u hieraan geen rechten ontlenen. Alle teksten, prijzen en afbeeldingen zijn onder voorbehoud. Op de sites van de fabrikanten kunt u ook de afbeeldingen en teksten controleren.

Levertijden

Wij leveren een groot aantal artikelen uit voorraad. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling wordt u bestelling naar u verzonden. U ontvangt een e-mail met vermelding van track & trace nr. Zo kunt u uw bestelling volgen volgen via track & trace service van PostNL.

Garantie

Indien artikelen later mankementen vertonen, kunnen wij helaas geen garantie bieden na 14 dagen. De reden daarvoor is dat Nemrot.nl de producten goedkoop en onder de werkelijke winkelwaarde aanbiedt. Want wij kopen onze producten van onder andere faillissementen, veilingen en restpartijen. Dat is ook de reden waarom wij geen garantie kunnen aanbieden op de producten. En ook omdat wij niet altijd onze producten rechtsreeks van de fabrikant afnemen kunnen wij helaas geen garantie aanbieden tenzij het bij het product anders is aangegeven.

Afhaalmagazijn

Desgewenst kunt u uw bestelling afhalen bij het magazijn van Nemrot.nl. Dit is mogelijk alleen op afspraak. Let op! Bij het afhalen in ons magazijn kunt u alleen contant betalen!

Afhaalmagazijn nemrot.nl
Keersopstraat 17
3044EX  Rotterdam
Tel. 010 210 98 68
(alleen op afspraak)

Vragen over uw aankoop

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw aankoop stel dan uw vraag via info@nemrot.nl of bel ons gerust via 010 210 98 68.

Disclaimer

De site www.nemrot.nl wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid beheerd. Het is toch nog mogelijk dat informatie op de site verouderd of niet juist is. Afbeeldingen en kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de juistheid van deze informatie kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Een bezoek aan deze website en/of het downloaden van informatie van deze website, doet geen enkele rechtsverhouding met Nemrot.nl ontstaan. Het gebruik van deze website blijft geheel voor eigen risico van de bezoeker van deze website. Kopiëren, downloaden of gebruiken van intellectuele eigendommen en logo’s van Nemrot.nl voor bedrijfsdoeleinden zijn uitdrukkelijk verboden, zonder dat men vooraf schriftelijke toestemming van Nemrot.nl heeft verkregen. Het auteursrecht/copyright op deze website ligt bij Nemrot.nl of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Nemrot.nl

Deze website kan links bevatten die niet van Nemrot.nl zijn. Nemrot.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze site verbonden links.

Menu